Park Belisia

 Bilzen 

Woonproject van 79 luxeappartementen te Bilzen

Park Belisia is een woonproject van Group GL en Vestio. Het omvat 6 zogenaamde “Urban Villa’s” onderverdeeld in appartementen van diverse grootte. Dit alles in een eigen aangelegd stadspark, op wandelafstand van het recreatiedomein de Kattenberg en het bruisende centrum van Bilzen.

Bouwheer

Group GL

Architect

Drieskens & Dubois Architecten

Studiebureau

B.T.A. Ingenieurs

Periode

2016

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.