Ilgat Business Park

 Hasselt 

Nieuwbouw van Business Park te Hasselt.

Het bouwen van 2829m² kantoorruimte met een tijdloze en degelijke uitstraling van het gebouw en dit met een dagelijks gebruik in het achterhoofd. Dat was de leidraad voor de bouw van het Ilgat Business Park te Hasselt. Een automatische zonwering en luchthuishouding zijn hier op ecologisch vlak weldoordacht. Er werd hier verder gekozen voor een ‘proven’ concept in plaats van futuristische ideeën.

Bouwheer

Ilgat Business Park nv.

Architect

THV SFAR Creative Group & Mekers-Broekx

Periode

2013

Budget

€ 3.500.000, -

Studiebureau

Pï Kwadraat

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.