La Butte Aux Bois

 Lanaken 

In 2015 realiseerden we de uitbreiding van Hostellerie La Butte aux Bois te Lanaken

Een ‘buitenbeentje’ in de categorie. Dit project betreft het bouwen van een nieuwe faciliteit voor Wellness Center Aquamarijn, het bouwen van 20 nieuwe hotelkamers met natuurzicht en een nieuwe ontvangstruimte. Dethier stond in voor de ruwbouw van het project, de afwerking werd gerealiseerd door Afwerkingsbedrijf en Interieurbouw Weygers.

Bouwheer

La Butte Aux Bois

Architect

PCP Architects

Periode

2015

Studiebureau

ESA BVBA

Afwerking

Weygers

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.