Klooster

 Hoeselt 

Sereniteit en functionaliteit stonden centraal in dit nieuwe klooster.

In dit geval spreken we niet van een bouwheer maar eerder van een bouwdame. Dethier stond in voor de bouw van het klooster en dus de nieuwe thuis van de Zusters van Voorzienigheid in Hoeselt. De gemeenschap had nood aan een nieuwe omgeving en vertrouwde op ons voor een goed verloop van de werken.

Bouwheer

Zusters van Voorzienigheid

Architect

PCP Architects

Periode

2012

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.