Huisvestingsproject 't Blok

 Bertem 

Nieuwbouw van 14 woningen, 22 appartementen en een ondergrondse garage

Dethier bouwde in Bertem, in opdracht van Elk Zijn Huis, sociale wooneenheden in het kader van huisvestingsproject ‘ t Blok. ’t Blok werd gerealiseerd  in het centrum van Bertem en bestaat uit 14 woningen en 22 appartementen. De woningen en appartementen werden verdeeld in 5 bouwblokken en onder een van de woonblokken is een parkeergarage voorzien.

Bouwheer

Elk Zijn Huis cvba

Architect

Gdesign Architecten bvba

Studiebureau

D+A Consult nv

Periode

2018

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.