School en sportzaal

 Grimbergen 

Dethier was verantwoordelijk voor de nieuwbouw van een schoolgebouw en sportzaal ter uitbreiding van het Atheneum te Grimbergen en basisschool De Regenboog.

Dit project omvat de uitbreiding van het atheneum Grimbergen en de basisschool De Regenboog met een nieuw schoolgebouw voor de basisschool en het middelbaar en een nieuwe sportzaal. De bruto oppervlakte van deze nieuwbouwen bedraagt 2470 m². Daarnaast voorziet het project ook  een vernieuwing van de volledige speelplaats van het atheneum.

Dethier haalde deze opdracht binnen via een openbare aanbestedingsprocedure in opdracht van GO! Scholengroep SCOOP.

Bouwheer

GO! Scholengroep SCOOP

Architect

OSK-AR architecten

Studiebureau

ABETEC architecten en ingenieurs

Periode

2021

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.