Le Clos D'Or

 Hasselt 

Bouw van 22 exclusieve parkappartementen te Hasselt

Residentie Le Clos d’Or is een nieuw exclusief woonproject van Hplus Vastgoed dat samen met Dethier tot stand werd gebracht. Le Clos d’Or is gelegen midden in het groen aan de rand van Hasselt. Langs de Luikersteenweg in een privépark zijn 2 urban villa’s gebouwd worden met elk 11 ruime appartementen. Bovenaan de urban villa’s speelt een penthouse verder in op het hoogste leefcomfort. Verder wordt de site ook voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Rustig en groen wonen in Hasselt wordt mogelijk in de hedendaagse en tijdloze architectuur van Le Clos d’Or.

Bouwheer

HPlus Vastgoed

Architect

Simoni Architecten

Studiebureau

Steto bvba

Periode

2018 - 2019

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.