Basisschool en Kinderdagverblijf voor GO!

 Molenbeek 

Via een Design & Build procedure werd een nieuwe basisschool en kinderdagverblijf gebouwd in het centrum van Molenbeek. De nieuwe gebouwen bieden sinds de start van het schooljaar 2022-2023, plaats aan 72 peuters en 384 kinderen van 3 tot 12 jaar.

Geen eenvoudige werf pal in het drukke centrum van een sterk verstedelijkte omgeving. Het resultaat is een levendige campus waarbij elke leeftijdsgroep over een eigen buitenruimte beschikt en waar verscheidene multifunctionele ruimtes werden voorzien.

Bouwheer

GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Bouwheer

Scholengroep Brussel

Architect

Zampone architecten

Architect

Czaar architecten

Studiebureau

iVEC Architectuur en Energie

Periode

2011 - 2022

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.