Breepark

 Bree 

Ontwikkeling baanwinkelcomplex te Bree

Bouwbedrijf Dethier en DMI Vastgoed ontwikkelden 2 afzonderlijke commerciële ruimtes op de terreinen ‘Timmermans’. Het eerste gebouw met een totale binnenoppervlakte van 2.500 m² werd verkocht aan Hubo, het tweede gebouw heeft een totale oppervlakte van ca 1.800 m² en werd verkocht aan de firma Noba. Verder zijn er 115 parkeerplaatsen voor gemeenschappelijk gebruik.

Bouwheer

THV Breepark (Dethier-Democo)

Architect

ESTE Architects

Periode

2011

Budget

€ 3.500.000, -

Studiebureau

StuBeCO

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.