Levenslang Wonen

 Stevoort 

Nieuwbouw van 20 assistentiewoningen, 5 appartementen, een kinderdagverblijf en een ondergrondse parkeergarage te Stevoort

Levenslang Wonen is een gemeenschappelijk bouwproject op vraag van Heco Projects voor de Gemeente Stevoort, dat bestaat uit de bouw van 20 assistentiewoningen, 5 appartementen, een kinderdagverblijf met een ondergrondse parking in centrum Stevoort.

Bouwheer

Heco projects

Architect

A20-architecten

Studiebureau

Studiebureau Peeters-Debelder

Periode

2016

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.