Alba

 Hasselt 

Dethier bouwde samen met ontwikkelaar Matexi aan het nieuwbouwproject “Residentie Alba”, bestaande uit 52 appartementen en commerciële ruimtes.

Residentie Alba is een hoogwaardig woon-en kantorenproject op de Grote Ring van Hasselt, met gemakkelijke toegang tot de grote verbindingswegen richting St. Truiden of autosnelwegen richting Antwerpen en Brussel. Het centrum van Hasselt en het station liggen op fietsafstand. Het complex bevat 52 appartementen van verschillende grootte met 1,2 of 3 slaapkamers en hun terrassen hebben elk een uniek zicht op de gemeenschappelijke groene binnentuin. Wonen en werken in centrum Hasselt krijgt op deze manier een heel nieuwe invulling.

Bouwheer

Matexi Projects

Architect

Mamu Architecten bvba

Studiebureau

AB Associates Belgium

Periode

2017

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.