Studentenkamers

 Theresiastraat Hasselt 

Welkom in Studentheresia!

Voor het academiejaar 2024-2025, bieden wij 14 studentenkamers aan op een toplocatie in het centrum van Hasselt! Ideaal gelegen t.o.v. alle belangrijkste campussen en voorzien van alle comfort voor een geslaagd academiejaar!

De kleinschalige studentenresidentie Studentheresia bevindt zich op de hoek van de Theresiastraat en Willekensmolenstraat in het centrum van Hasselt. Dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid, sta je in een mum van tijd op alle belangrijke campussen.

De kamers zijn voorzien van het nodige comfort en zijn bovendien beschikbaar aan een erg aantrekkelijke prijs! Contacteer ons vrijblijvend voor een meer info of voor een bezichtiging van uw nieuwe studentenkamer.

Hou mij op de hoogte!
Contactformulier

The Upside staat voor...

Kleinschalige residentie onder beheer van ontwikkelaar
Centrale locatie op steenworp van campussen
Voordelige prijzen
Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.